Hemma och höstlycklig

Hemma från min två veckors föreläsningsturné. Jag har hunnit hålla 17 föreläsningar och lärt mig massor av både mig själv och andra. Det har varit otroligt lärorikt och roligt men det är också väldigt härligt att vara hemma. Det är höghöst här hemma, luften är så väldigt fräsch och jag mår så väldigt bra.

Tackar så väldigt väldigt mycket för alla fina kommentarer om min föreläsning. Jag vet att det jag säger behövs men det är väldigt motiverande att få höra att det uppskattas och att jag lyckas med det jag vill. Att inspirera och påverka människor att börja ta mer ansvar för oss själva, andra människor och jorden vi lever på.

jag kommer under hösten att blogga på www.minplanet.se så gå gärna in och läs om mina föreläsningsbravader där också.

Och som svar till dig som lämnade kommentaren:  "måste bara säga att din föreläsning idag var grymt bra! keep it up:P OOOOW och utseendet!! :O du är för fin för att hålla på med "hållbar utveckling" :D

...så tackar jag så mycket för komplimangerna men vill också kontra lite med att förutsättningen för att jag ska fortsätta att vara fin, förutsättningen för att alla ska fortsätta att vara så fina som vi är, är just att någon och helst allihopa!! håller på med hållbar utveckling på något vis. Bara för sig själv eller tillsammans och ut mot andra.

Imorgon har jag 2 föreläsningar på Östtegskolan här i Umeå och på torsdag 2 föreläsningar på Liljaskolan i Vännäs. Sedan bär det av till Göteborg på söndagkväll för att göra en turnévecka även där. Måste också tillägga att Göteborg och trakterna runtom verkar vara extra medvetna, för det är väldigt många som har hört av sig därifrån.


Ta hand om er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback